ALBERGÍNIES FARCIDES

4 Albergínies
200g. de carn picada de porc
1 ceba
1 all, julivert
salsa tomàquet
oli
sal, pebre
pa ratllat
formatge ratllat

Tallem les albergínies per la meitat al llarg, buidem la carn de
l’interior. Fregim per separat la carn de les albergínies i la part
exterior, les deixem escorre i les reservem.

Pelem la ceba i la sofregim, trinxem l’all i el julivert i el reservem.

Sofregim la carn picada amb la ceba, quan sigui gairebé cuita hi
afegim el tomàquet. Trinxem la carn de les albergínies i l’afegim al
sofregit remenant-ho.

Col·loquem en una safata pel forn les albergínies, les farcim amb el sofregit.

Recobrim les albergínies amb el pa ratllat, l’all i el julivert amb un
rajolinet d’oli i l’espolsem amb formatge ratllat i ho gratinem al
forn.

Bon profit!