Qui som

L’objectiu Castellet Ràdio és oferir a Sant Vicenç una oferta de ràdio local, no comercial, posant-la a l’abast de les persones, entitats i col·lectius, com oients i/o protagonistes, de forma plural i oberta a tothom.

Aquesta ràdio únicament té sentit si serveix com a servei públic.

La iniciativa de la nova ràdio sorgeix de l’equip de l’Associació Cultural El Breny que ha volgut ampliar la seva activitat amb un mitjà que complementi l’edició mensual de la revista El Breny, que durant els seus 45 anys de vida serveix al poble com a únic mitjà de comunicació local escrit.

L’associació se’n fa càrrec, tant econòmicament, com operativament, cedint els recursos necessaris per recuperar la ràdio de 24 hores a Sant Vicenç i els pobles veïns.

El fet que el promotor sigui una entitat privada la fa diferent de les altres ràdios en no tenir dependència municipal. Castellet Ràdio és una ràdio local i independent.

Castellet Ràdio, forma part de la cadena comarcal Ona Bages, està adherida a la Xarxa comunicació local, també està registrada al Consell de l’Audiovisual de Catalunya CAC i a l’Sgae.